Cel mai celebru clovn român într-un pictorial de excepţie

adrian-stoicoviciu-ceo-coca-cola-claun-cel-mai-mare-roman-clovnCampania doreşte să promoveze talentele româneşti care au reuşit să se facă de râs în afara ţării.

Tokio, Japonia. Până acum Adriananan Stoicovicici, alias Siminică, era necunoscut publicului din ţara noastră, dar acum a devenit o adevărată vedetă dâmboviţeană dupa ultimul pictorial în care acesta a apărut, în una din revistele de business pe care nimeni nu le cumpără, dar care reuşesc să supravieţuiască din banii pe care le primesc, tocmai de la cei care apar în ele.

Românul, care se declară cel mai mare clovn în Japonia şi nu numai, nu evită să apară vopsit în culorile circului unde lucrează doar pentru a da bine în presă şi a-şi consolida poziţia în menajeria Coca Cola. Se ştie foarte bine că şefii circurilor multinaţionale preţuiesc foarte mult clovneriile de acest gen, care denotă o atracţie patologică faţă de mâna care trebuie pupată.

Directorul teatrului Masca, marele actor român Malai Mare, i-a facut deja clovnului o ofertă de angajare în cadrul trupei de teatru pe care o conduce. Românul a refuzat oferta din cauza salariului prea mic şi spune că preferă să facă pe clovnul pe câteva milioane de yeni, decât să facă artă pe câteva mii de lei.

Aşteptăm în continuare astfel de cazuri de români care nu mai au deloc simţul penibilului şi se fac de râs peste tot pe unde merg.

Va rugăm să share-uiţi această ştire poate ajunge şi la persoana în cauză.

Leave a Reply