Celebrului urs Coca Cola i-au fost preluaţi puii de către Serviciul de Protecţie a Animalelor

coca-cola-urs-reclama-puiAcesta este acuzat că a abuzat de proprii pui, folosindu-i la turnarea reclamelor Coca Cola, fără să aibe acordul acestora.

New York, SUA. Un judecător a luat în urmă cu trei zile decizia preluarii celor doi pui de urs polar din custodia tatălui şi predarea acestora sistemului de protecţie a animalelor.

Ursul a fost arestat şi va compărea în faţa unui tribunal, fiind acuzat de rele tratamente împotriva propriilor pui. Dacă va fi găsit vinovat, ursul riscă să decadă din drepturile părinteşti şi să fie deportat în Antarctica.

Presa a facut rost de lista capetelor de acuzare pe care procurorii vor încerca să le demonstreze: folosirea puilor în scopuri comerciale fără ca aceştia să-şi fi dat consimţământul, expunerea acestora la frig pentru perioade îndelungate în timpul filmărilor reclamelor Coca Cola şi încurajarea consumului de băuturi carbogazoase la vârste fragede, cu riscuri împortante asupra sănătăţii.

Ursul se apără spunând că aceste lucruri au fost făcute la presiunea companiei Coca Cola , companie care a negat orice acuzaţie, dezvăluind presei că ursul este cunoscut ca un mare consumator de substanţe interzise.

Leave a Reply