Coreea de Nord adoptă un nou imn naţional: “We are the world!”

north-korea-we-are-the-world-anthemCelebra melodie a fost compusă de Michael Jackson şi oficialii spun că se potriveşte de minune regimului comunist.

Phenian, Coreea de Nord. Kim Jong Un, liderul suprem al acestei ţări, a semnat în cursul zilei de ieri un decret prin care a schimbat imnul statului pe care îl conduce.

Dacă până acum imnul se numea “Golden Flower, Kim Jong Power”, de acum înainte toţi coreeni vor intona celebra melodia a lui Michael Jackson “We are the world”.

Kim a declarant că cei mai mari compozitori din lume, care sunt şi Nord Coreeni pe deasupra, au lucrat zi şi noapte la adaptarea acestei melodii pentru situaţia actuală a Coreei de Nord.

Vă menţionăm câteva din modificările majore: cuvintele “pace” şi “fericire” au fost înlocuite cu “nuclear” şi “chimic”, iar fiecare referire din cântecul original la “bunăstare” a fost înlocuită cu mini reţete de gătit pe bază de rădăcini.

Televiziunea de stat Nord Coreeană a declarat că o altă opţiune a regimului a fost adaptarea melodiei “Dust in the wind”, dar aceasta a fost considerată prea dură de către cenzura partidului comunist.

Leave a Reply