Coreea de Nord foloseşte o reclamă cu Christian Bale pentru a arăta beneficiile unei diete echilibrate

christian-bale-north-korea-commercialReclama este transmisă de 1800 de ori în fiecare zi şi doreşte să informeze corect cetăţenii acestei ţări cu privire la planul de înfometare care li se propune zilnic de către guvern.

Phenian, Coreea de Nord.  Guvernul nord coreean a semnat recent un contract cu celebrul actor Christian Bale, pentru a-l folosi într-o reclamă cu scopul de a arăta poporului beneficiile unui regim alimentar echilibrat.

Reclama are un succes enorm în această ţară, unde oamenii pot întelege acum de ce nu prea au ce să mănânce. Se pare că propaganda de la Phenian pregăteşte o reclamă asemănătoare şi pentru copii, reclamă în care de data aceasta apar Tom si Jerry, personaje care până nu demult erau considerate în această ţară “inamici imperialişti”.

Unul din reprezentanţii guvernului a declarat: “Nord Coreenii au înţeles acum de ce o dietă pe bază de rădăcini şi frunze este net superioară uneia pe bază de grăsimi şi dulciuri. Nu dorim prin această reclamă decât să atragem atenţia asupra pericolului obezităţii şi să linistim cetăţenii care cred că înfometarea duce la o moarte rapidă. Nimic mai fals! Înfometarea este un proces lung, care poate dura zeci de ani şi nu duce neapărat la moartea subiectului, ci poate doar la dispariţia acestuia.”

Leave a Reply