Cu ocazia Paştilor, Biserica Ortodoxă Română lansează noile bandane pentru credincioşi

CORANA-SPINI-VANZARE-BISERICA-ORTODOXA-ROMANA-BANDANALansarea este o premieră în România, dar se pare că nu va fi singura, deoarece reprezentanţii bisericii se gândesc să lanseze şi alte produse similare.

Bucureşti, România. Reprezentanţi ai Patriarhiei Române au lansat cu ocazia sărbatorilor de Paşti un nou produs, care va fi comercializat în toate bisericile ortodoxe de pe teritoriul ţării noastre.

Este vorba de o bandană specială, care poate fi purtată de toţi credincioşii habotnici, care vor putea fi siguri că orice faptă pe care o fac va fi iertată, dacă vor purta în momentul comiterii ei acest obiect de vestimentaţie.

Pretul este accesibil tuturor doritorilor şi produsul vine în trei variante de mărime.

Pentru sărbătorile de anul viitor, biserica va lansa alte produse similare cum ar fi: piroane sterile de unică folosinţă, bureţi înmuiaţi în oţet şi suliţe cu capăt tăios.

Majoritatea credincioşilor care obişnuiesc să facă mii de mătănii în faţa altarului, ca să revină după aceea la obiceiurile lor mai putin ortodoxe, au primit foarte bine lansarea, iar produsul a primit până acum 2.500 de comenzi pe magazinul online al patriarhiei:  BOR Store

20 Comments

  • anti USL, PDL, PNL ARD....

    sunteti handicapati mintal. nu stiti ce strambe sa mai bagati. nu exista credinciosi “habotnici” exista credinciosi si atat. ori esti specialist ori nu esti intr-o profesie. pricepeti handicapatilor? si aratati un document oficial in care BOR cere asa ceva.

Leave a Reply