Descoperire: cei care văd un tunel înaintea morţii probabil s-au aruncat pe linia de metrou

tunnel-before-deathNoua descoperire contrazice tot ce se credea în legatură cu ultimele experienţe senzoriale pe care fiecare le are înaintea morţii.

Madrid, Spania. O echipă de medici psihologi şi neurologi a condus un studiu de amploare în care au încercat să determine ce procese au loc în creierul fiecăruia din noi în momentul în care trecem în lumea cealaltă.

Se pare că există un adevar în poveştile legate de vederea unui tunel şi a unei lumini puternice, dar medicii ne-au informat că aceste cazuri rare li se întamplă doar celor care s-au aruncat pe şinele de metrou şi garniturile sosesc în staţie.

În plus, vocile pe care cei aflaţi în pragul morţii le atribuiau persoanelor dragi sau rudelor decedate, nu sunt decât vocile îngrozite ale celorlalţi călători, care realizează că momentul impactului tău cu trenul este iminent.

Ca o concluzie, toţi participanţii la acest studiu ne-au putut declara că există o concluzie comună pe care nimeni nu o mai poate contrazice: momentul morţii este unic şi trebuie trait ca atare, iar imediat după acesta fiecare din noi va simţi un miros greu de putreziciune.

Leave a Reply