După scandalul chifteluţelor ucigaşe, Ikea retrage din restaurantul său mesele şi scaunele din plastic

ikea-restaurant-arunca-scauneleDecizia a nemulţumit o mare parte din consumatori, care acum vor trebui să mănânce la botul calului. Ceilalţi, în special cocalarii nu au nici o problemă, fiind obişnuiţi să mănânce în picioare.

Otopeni, România. Conducerea IKEA se confruntă cu un nou scandal în ceea ce priveşte celebrul restaurant din incinta magazinului, restaurant care se bucură de mai mult succes decât magazinul de mobilă.

Acum doua zile, o echipă de control de la Autoritatea Sanitar Veterinară a efectuat câteva teste în acest restaurant, după celebrul scandal al chifteluţelor ucigaşe şi a descoperit că şi mesele şi scaunele din plastic au fost contaminate, acestea fiind retrase şi distruse în cele din urmă de IKEA, în unul din incineratoarele bucureştene.

În plus s-a creat o barieră biologică la intrarea în magazin pentru a opri contaminarea celorlalte piese de mobilier, iar de acum înainte fiecare cumpărător va trebui să se dezbrace complet şi să treacă printr-un sector de decontaminare, urmând să primească un nou rând de haine la ieşire.

Vestea buna este că celebrele chifteluţe se întorc în restaurant mai puternice decat au fost vreodată şi toţi românii tâmpiţi se pot bucura din nou de rafinata bucătărie suedeză.

Leave a Reply