După succesul musical-ului “Mizerabilii”, Sylvester Stallone doreşte o nouă variantă pentru seria Rocky

sylvester_stallone_muzical_rocky_mizerabiliiCu noua peliculă acesta vrea să recucerească un premiu Oscar, însa prietenii îl sfătuiesc să nu o faca.

Hollywood, California. Celebrul actor, producător şi regizor Sylvester Stallone şi-a exprimat dorinţa într-un interviu în revista americană “Les Cinema”, de a produce şi regiza un nou film din seria “Rocky”, dar de data asta în variantă musical.

Stallone spune că a luat decizia după ce a văzut succesul de care se bucură ultimul mare musical de la Hollywood, “Mizerabilii”.

Deşi prietenii îl sfătuiesc să nu înceapă turnările la aceast nou film, se pare că actorul este de neoprit. El a discutat cu toţi actorii care au jucat în filmele precedente din seria Rocky şi i-a sfătuit să înceapă să ia lecţii de canto pentru a putea face faţă rolurilor pe care le vor juca pentru înca o data, speram noi ultima.

Tot ce rămâne de văzut este dacă însuşi Stallone va avea un rol în acest film, asta şi datorită incapacităţii lui de a scoate alte sunete decât răgete, cum a făcut-o în precedentele filme din seria Rocky.

Leave a Reply