Farsă celebră în familia regală britanică se transformă într-un coşmar mediatic

ideal home show 2 160312Această farsă a declanşat un scandal monstru în sânul familiei regale, iar presa va avea ce să scrie pentru multe luni de acum înainte.

Londra, Marea Britanie. O farsă nevinovată pe care Prinţul William a dorit să o faca tatălui sau, prinţul Charles, s-a transformat într-un coşmar pentru cei doi, dar nu numai.

Tânărul prinţ şi-a sunat tatăl pe telefonul mobil acum două zile, pentru a-l informa că regina a murit, iar acesta este acum noul Rege al Marii Britanii. Deoarece prinţul Charles aştepta de foarte mult timp o veste aşa îmbucuratoare, a contactat imediat staful Casei Regale pentru a-i înştiinţa de moartea Reginei şi a rezerva Catedrala Westminster în vederea încoronării.

De aici totul s-a derulat foarte repede, deoarece presa britanică a aflat ştirea şi a anunţat-o public. La aflarea veştii că este moarta, Regina Elisabeta i-a convocat pe cei doi la Palatul Buckingam, unde a avut o discuţie foarte lungă.

Se pare că acest scandal are o amploare mult mai mare decât scandalurile create de fosta “prinţesă a inimilor” care a reuşit să se culce într-un timp record cu aproape toţi supuşii reginei.

Leave a Reply