Federaţia Română de Atletism a lansat noul echipament pentru maratonişti

ECHIPAMENT-NOU-MARATON-BOSTON-ATAC-TERORIST copyAcesta va trebui purtat obligatoriu de fiecare sportiv român care va participa la aceste competiţii.

Bucureşti, România. Atacul terorist de la Maratonul organizat de oraşul Boston a pus în alertă conducerea forului român de atletism, iar conducerea a anunţat astăzi dimineaţă adoptarea unui nou echipament de alergare pentru toţi sportivii români care vor dori să participe la cursele oficiale din întreaga lume. Echipamentul va fi produs la combinatul siderurgic Galaţi, iar firma Adidas şi-a exprimat disponibilitatea de a semna un contract de sponsorizare pentru el.

Federaţia Română de Atletism a trimis deja o cerere oficială forului internaţionale la care este afiliată, prin care se doreşte adoptarea acestui echipament de către toate federaţiile de atletism din lume, pentru a da şanse egale de castig fiecărui participant.

În cazul unui refuz FRA va trimite o nouă solicitare prin care va cere ca distanţa oficială pe care un maratonist va trebui să o parcurgă sa fie redusă la 300 de metri.

 

Leave a Reply