Gigi Becali nu mai merge la Muntele Athos până ce acesta nu este reparat

gigi-becali-muntele-athos-plangere-stricat-rezultate-steauaLati-fund-diarul a depus deja o plângere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor de Religie din Grecia, de unde va primi un răspuns oficial în maxim 21 zile lucrătoare. Aproape lucrătoare pentru că în Grecia nici dracu’ nu mai lucrează.

Pipera, Romania (din păcate). Lovitură de teatru în lumea celor sfinte: Gigi Becali, Soldatul Universal al Luminii contraatacă şi declară că nu va mai depune nici un ban la bancomatul de la muntele Athos, până ce acesta nu intră într-o revizie generală şi este reparat de tehnicienii bisericii ortodoxe din Grecia.

Multi-hectaristul se plânge că obiectul de cult nu mai funcţionează corect de foarte mult timp şi că toţi banii predaţi la casieria lăcaşului nu au fost cheltuiţi cum se cuvine, deoarece rezultatele echipei favorite se lasă asteptate.

Preotii care îngrijesc muntele spun că deşi încearcă pe cât posibil să îl impiedice pe Becali să depună bani, acesta reuşeşte prin fel de fel de tertipuri să o facă.

Cu ultima ocazie, deşi casieria şi bancomatul erau închise, Becali a achiziţionat de la magazinul de suveniruri, lumânări în valoare de 1 milion de euro, lumânări care au fost apoi donate statului Nord Coreean pentru iluminatul stradal.

12 Comments

Leave a Reply