În România vâscul va fi pus pe lista plantelor halucinogene

vascul-drog-mare-risc-interzisSpecialiştii spun că efectele lui asupra partenerilor sunt asemănătoare cu cele ale drogurilor de mare risc.

Bucuresti, Romania. Agenţia Română Antidrog a reuşit să convingă Ministerul Sănătăţii să adauge celebrul vasc pe lista plantelor halocinogene, iar acesta nu va mai putea fi cumpărat decât din farmacii şi doar pe baza unei reţete medicale.

Studiile recente pe care s-a bazat decizia Ministerului arată că această plantă are efecte devastatoare pentru majoritatea persoanelor care stau sub ea şi care nu mai gândesc normal, deşi acestea nu par să sufere de nici o boală psihică cunoscută.

Ministerul declară că datorită efectelor ei, această plantă trebuie interzisă imediat, pentru că dă câteva efecte secundare foarte periculoase în cazul folosirii ei: sarcini nedorite în rândul tinerelor şi certuri repetate cu parinţii.

Prietenele noastre florăresele, care comercializau aceste plante, vor trebui să renunţe la această afacere, dar Ministerul Sănătăţii le va permite în contrapartidă, să păstreze plantele din stoc pentru uz propriu.

Leave a Reply