Incepând din 2014 fiecare avion Tarom va fi prevăzut cu o biblie, un preot şi un mic altar

PREOTI-CURSE-TAROMDeşi modificarea tuturor avioanelor Tarom va fi costisitoare, măsura vrea să crească nivelul de siguranţa al zborurilor.

Bucureşti, România. Deşi transportul aerian este unul din cele mai sigure din lume, cel puţin asta este părerea specialiştilor care încă mai sunt în viaţă sau nu au pierdut pe cineva apropiat într-un accident de avion, Autoritatea Aeronautica Română doreşte să crească şi mai mult nivelul siguranţei şi nu în ultimul rând confortul psihic al pasagerilor şi membrilor echipajului.

Astfel, începând cu 2014 fiecare avion Tarom va avea amenajată o mini-capelă unde un preot ortodox va putea oficia slujbe scurte pentru pasageri. În plus, fiecare scaun va fi prevăzut cu o biblie şi cu un buton cu care călătorii vor putea să cheme preotul de serviciu.

Pentru zborurile foarte lungi, la bordul fiecarui avion vor fi doi sau chiar trei preoţi care vor aduce pacea printre pasageri. Aceasta măsură a fost foarte bine primită de pasageri, care cred că odată implementată va creşte nivelul de siguranţă, iar în cazurile de prăbuşiri preoţii vor putea interveni în timp util pentru iertarea păcatelor tuturor celor prezenţi la bord.

Leave a Reply