Institutul de Medicină Legală s-a închis din cauza lipsei unei sterilizări adecvate

medicina_legala_inchi_infectii - inchisTot mai multe rude s-au plâns în ultima vreme în legatură cu problemele de sănătate apărute la persoanele apropiate, dupa intervenţiile chirurgicale efectuate aici.

Bucureşti, România. Ministerul Sănătăţii a anunţat că va închide temporar activitatea institutului de medicină legală Mina Minovici, din motive de igienă.

În ultima vreme au fost raportate cazuri grave de infecţii apărute la pacienţii trataţi de medicii de aici, unele soldate chiar cu moartea. Mai multe rude ne-au declarat că bănuiesc că o parte din medici sunt satanişti deoarece au observat la rudele lăsate spre îngrijire câteva din semnele unor posibile ritualuri satanice cum ar fi: eviscerări, ochi şi guri cusute, lipsa unor organe vitale precum şi mirosuri înţepătoare de substanţe necunoscute.

Medicii de la Mina Minovici neagă acuzaţiile şi declară că încearcă pe cât posibil să salveze fiecare pacient care soseşte aici, dar uneori nu pot să facă mai multe decat se vede. În plus ei rămân fideli jurământului lui Hypocrate de la absolvirea facultăţii de medicină.

Până la clarificarea situaţiei pacienţii care erau aduşi aici pentru tratamente vor fi trimişi către cea mai apropiată unitate bisericească care va efectua trierea acestora şi va decide dacă se poate face  tratarea pacienţilor la domiciliu.

Leave a Reply