Maimuţele de la grădina zoologică din Bucureşti au un ritm de evoluţie uriaş

Monkey-become-smart-evolution-zooÎngrijitorii se tem  că acestea vor fi în scurt timp capabile să îi depăşească pe îngrijitori în ceea ce priveşte nivelul inteligenţei şi se tem de o răzmeriţă.

Bucureşti, România. Una din cele mai mari grădini zoologice din ţară se confruntă cu o problemă uimitoare.

Maimuţele expuse aici au un ritm de evoluţie uriaş şi au reuşit să facă primul foc, fără ajutorul îngrijitorilor. În plus, acestea au reuşit să termine primele niveluri din celebrul joc Angry Birds şi au descărcat ilegal noul Angry Birds Star Wars.

Conducerea grădinei zoologice nu ştie ce decizie să ia în ceea ce priveşte aceste primate, care pe zi ce trece devin tot mai nerăbdătoare să înveţe lucruri noi. O parte din îngrijitorii acestor animale au fost retraşi, deoarece aceştia aveau un IQ mai mic decat maimuţele, iar acum grădina doreşte să angajeze persoane cu pregătire superioară, care nu se pot lăsa păcăliţi usor de o maimuţă “evolutivă”.

În cazul în care procesul de evoluţie nu se opreşte, maimuţele vor putea să ceară în faţa Consiliului Naţiunilor Unite independenţa şi un teritoriu în care să-şi întemeieze un stat nou, probabil undeva în Oltenia.

Leave a Reply