Maneliştii cer ca delfinii de la Delfinariul din Constanţa să dea spectacole mai simple

DELFINARIUM-FLORIN-SALAM-MANELISTI-DELFINI-PLANGERIAceştia se plâng că nu pot înţelege nimic din show şi că de fiecare dată cred că delfinii fac mişto de ei.

Constanţa, România. Odată cu deschiderea sezonului festival, cel puţin pentru o parte din români, în special cei care se duc la mare doar ca să stea prin discoteci şi să se plimbe cu maşinile albe prin Mamaia, au apărut şi primele plângeri cu privire la calitatea serviciilor de pe litoral.

Celebrul manelist Florin Salam a depus o plângere către conducerea delfinariului din Constanţa acuzând delfinii de acolo că execută spectacole mult prea complexe pentru el şi familia lui şi că doreşte să primească contravaloarea biletelor achiziţionate.

Acesta a declarat: “De când am intrat am ştiut că ceva nu este în regulă când am văzut toţi peştii ăia acolo, care râdeau tot timpul la noi şi faceau zgomote ciudate. Şi în timpul spectacolului, delfinii nu s-au potolit şi au început să facă nişte mişcări prea complicate pentru noi, ceea ce m-a enervat la culme, pe mine şi pe duşmanii mei care erau şi ei prezenţi. Desi ne place peştii vreau să îi văd cum înoată liniştiţi şi nu cum fac mişto de familia mea.”

6 Comments

  • Nu sun primii :
    - anul trecut delfinariu a fost inchis o saptamana dupa ce Mazare, a aruncat in apa cateva pliculete cu un praf alb;
    - Boc a reclamat ca parapetul e prea inalt si nu a vazut niciun delfin
    Si lista ar putea continua ……

Leave a Reply