Metrorex a pus în vânzare bilete pentru magistrala 5 de metrou

metrorex-magistrala-5Anunţul a luat prin surprindere locuitorii din zonele deservite de această nouă magistrală, care va putea fi folosită la capacitate maximă în minim 10 ani.

Bucureşti, România. Anunţul Metrorex de astăzi a creat un val de isterie în randul cetăţenilor capitalei care, dis de dimineaţă, s-au îndreptat spre “hăurile” de metrou, pentru a achiziţiona biletele şi abonamentele necesare călătoriilor.

Coborârea pe frânghii a sute de mii de călători nu a pus probleme mari angajaţilor Metrorex, care au urmat în prealabil cursuri speciale de căţărare, iar deplasarea maselor de oameni spre serviciu prin galerii a decurs fără incidente notabile.

In primii ani de la deschidere, până la instalarea şinele de metrou, călătorii vor plati doar 10% din valoarea reală a unui bilet, iar în cazul în care vor exista surpări de galerii aceştia vor fi rambursaţi 100%.

În cazurile speciale, familiile vor primi ajutoare pentru înmormântare. Şefii Metrorex au declarat că proiectul este unul foarte aşteptat de locuitorii cartierului Drumul Taberei şi că aceştia nu trebuie privaţi de o reţea modernă de galerii, doar pentru simplul fapt că metroul nu este gata.

Leave a Reply