Mişcarea Populară a reuşit să atragă în rândurile ei pe Marioara Murărescu şi un grup de căluşari autentici din Caracal

miscarea-populara-calusari-marioara-murarescuEste primul pas în consolidarea imaginii pe care această mişcare politică doreşte să o facă  în plan politic, iar racolările nu se opresc aici.

Bucureşti, România. Elena Băsescu, celebra lingvistă a României a anunţat astăzi că a primit în rândurile organizaţiei pe care tatăl ei şi al nostru o conduce, un grup de căluşari renumiţi din Caracal şi pe Marioara Murărescu, care şi-a făcut o carieră din promovarea mişcărilor populare în România, în ultimii 30 de ani.

Elena a declarat: “Stim că suntem aproape de noi reuşiţi şi trebuie să ne focusim pe proiectul nostru politic chiar dacă lumea o sa râdă, dar de aceea îl am pe tăticu ca să ne apere de răi şi să ne duca şi pe noi în Parlamentul României. Cum a reuşit să prostească o ţară întreagă, o sa mai prostească şi altele.”

Momentan se duc negocieri dure cu Fuego, care nu vrea să intre în acest proiect politic decât dacă vine şi cu măicuţa lui, care stă singura toată ziua şi îl asteaptă pe prispă. Acum acesta îşi doreşte să-l aştepte pe scările Parlamentului.

Leave a Reply