Muhammad Ali doreşte să promoveze parkinson-ul în rândul tinerilor

muhammad-ali-parkinson-promoteAcesta a pornit într-un turneu de promovare în Statele Unite împreuna cu alte celebritaţi care suferă de aceeaşi boala. 

New Haven, CT. Caravana “Happy Parkinson” a ajuns în dimineaţa aceasta în centrul oraşului, urmând să poposească aici pentru câteva zile, timp în care doritorii pot veni să stea de vorbă cu celebritaţi, pentru a afla beneficiile acestei boli de care toata lumea se ferea până acum.

Port-drapelul acestei caravane nu este nimeni altul decât Muhammad Ali, celebrul boxer care a reuşit să-şi facă creierul praf pe parcursul întregii cariere. Acesta a declarat pentru noi: “Este important să spunem copiilor noştri că exista boli bune si boli rele, iar parkinson-ul este una din bolile care te ajută să treci mai uşor prin viata.

Uitarea este cel mai bun lucru care mi se putea întampla şi încerc prin demersul nostru să arăt aceste beneficii şi tinerei generaţii care a fost speriată pe nedrept de efectele acestei boli. Este minunat să poţi trăi fără să ai nici o grija şi fără să-şi fie teamă că ai uitat ceva. Pentru mine este ca un drog de care nu pot să mă las. “

Leave a Reply