Nicolae Guţă invitat la emisiunea “Profesioniştii”

profesionistii-eugenia-voda-nicolae-guta-tvrEugenia Vodă dorea de foarte mult timp să invite o aşa personalitate, dar până acum formatul emisiunii a împiedicat-o.

TVR, Romania. Ediţia cu numarul 200 a emisiuni “Profesioniştii” a avut un invitat special, pe celebrul Nicolae Guţă. Realizatoarea emisiunii, Eugenia Vodă a declarat că momentan îi este foarte greu să mai aducă personalităţi în emisiunea ei, pentru simplu fapt că acestea sunt de negăsit.

Ea a declarat: “Ne vedem nevoiţi să aducem în emisiune şi invitaţi mai puţin speciali, chiar persoane fără nimic deosebit, datorită faptului că personalităţile marcante ori au plecat din ţară, ori nu mai sunt printre noi. S-ar putea să schimbăm chiar şi formatul emisiunii în viitorul apropiat şi ne gândim la un nume nou:  ”Suficienţii”. Cred că vom avea tot felul de invitaţi cum ar fi:  manelişti, vrăjitoare şi cocalari renumiţi “ca” Crăete şi Serghei Mizil, dar nu înainte de a verifica dacă aceştia stiu să scrie şi să citească, pentru că altfel riscăm să cădem şi mai mult în derizoriu.”

Leave a Reply