O pensionară din Bucureşti a vrut să fure un corp uman plastifiat de la Muzeul Antipa

EXPOZITIE -ANTIPA-CORPURI-UMANE-PLATIFIATE-warningExponatul făcea parte din cotroversata expoziţie de corpuri umane plastifiate, care se afla acum la muzeul bucureştean.

Bucureşti, România. O pensionară în vârstă de 78 de ani a fost prinsă de gardienii publici când încerca să sustragă de la Muzeul Antipa unul din corpurile plastifiate expuse zilele acestea.

Aceasta a fost oprită la timp, înainte ca ea să iasă din clădire şi a fost predată unui echipaj de poliţie. La scurt timp de la arestare, ea a fost eliberată şi a declarat că a dorit să gătească o parte din corp zilele acestea, urmând ca restul sa fie gătit cu ocazia sărbatorilor de Paşti.

Deşi a bănuit că ceva este în neregulă cu carnea de pe exponat, datorită durităţii acesteia, bătrâna a sperat totuşi că exponatele au fost afumate şi de aceea carnea este uscată şi tare la pipăit.

Poliţia a amendat-o pe pensionară pentru deranjarea liniştii publice, urmând ca aceasta să aibe interdicţia de a se mai apropia la mai puţin de 500 de metri de Muzeul Antipa.

Leave a Reply