ONU a decis astăzi trimiterea unei misiuni maneliste pe Marte pentru a fi siguri că nici o altă specie nu va mai dori colonizarea planetei

manelisti_expeditie_marte_planetaAnunţul a fost confirmat de conducerea maneliştilor din România, care va trebui să găsească un reprezentant pentru această misiune.

New York, Statele Unite. Secretarul General al ONU a făcut astăzi un anunţ surpriză, dezvăluind planurile unei prime misiuni umane pentru planeta Marte.

Deşi iniţial se credea că misiunea are un scop ştiinţific, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa. ONU doreşte alegerea unui reprezentant pe care să-l poată trimite pe planeta roşie, pentru a fi siguri că nici o altă specie din Univers nu va mai dori să colonizeze această planetă.

În primă fază s-a luat în calcul trimiterea lui Gigi Becali dar nu s-a putut ajunge la o înţelegere cu acesta, deoarece lati-fund-iarul a condiţionat plecarea de prezenţa slugii lui, Meme Stoica şi a altor 40 de oi.

În ceea ce priveşte negocierile cu gruparea maneliştilor, lucrurile au mers foarte rapid, deoarece şefii acestei organizaţii multi-profit au cerut în schimbul oferirii unui astronaut manelist 100.000 euro şi o vilă la Craiova.

Misiunea astro-manelistului va fi de a face ca planeta Marte să pară inospitalieră pentru alte specii, lucru care nu va fi foarte greu de făcut, ţinând cont de arsenalul de boxe şi cd-uri cu manele pe care acesta îl va lua cu el.

Leave a Reply