Orez infestat cu icre negre în Piaţa Obor din capitală

orez-infestat-icre-negre-caviar-piata-oborUn grup de pensionari a descoperit orezul şi a anunţat de urgenţă oficiul pentru protecţia consumatorului.

Bucuresti, Romania. Un grup de şase pensionari au contactat astăzi dimineaţă Oficiul Pentru Protecţia Consumatorului, după ce au sesizat că în pungile de orez cumpărate dintr-un magazin alimentar se afla o substanţă neagră, pe care nu au putut-o identifica.

Câţiva angajaţi ai OPC Bucureşti s-au deplasat la magazin şi au retras de la vânzare toate pachetele de orez contaminate. După cercetări aceştia au declarat că este vorba de o contaminare cu igre negre şi că tot lotul a fost retras de la vânzare şi confiscat de catre OPC pentru consum propriu.

La aflarea veştii o nouă plângere a fost depusă tot de acelaşi grup de pensionari, dar de data asta către Poliţia Capitalei, plângere în care angajaţii OPC  sunt acuzaţi de înşelăciune şi de atragere de foloase necuvenite.

Poliţia a decis să nu lanseze nici o anchetă şi i-a rugat pe pensionari să nu se mai sperie de fiecare dată când găsesc în alimentele cumpărate substanţe cu o culoare şi un miros îndoielnic, pentru că în viaţă pot aparea şi surprize placute.

Leave a Reply