Pacientă, rugată să se adreseze unui cabinet veterinar pentru efectuarea unei naşteri

niceniceniceteethMedicii care au refuzat internarea acesteia într-un spital din Caracal  au fost premiaţi de conducerea spitalului.

Caracal,România.  În urmă cu doua zile, o pacientă în vârstă de 35 de ani s-a prezentat la cel mai mare spital din localitate.

Aici, medicii nu au reuşit să identifice dacă femeia este însărcinată sau gestantă şi după câteva rânduri de analize, au decis trimiterea acesteia la o secţie veterinară din  apropierea spitalului, unde femeia a putut naşte, asistată fiind de doi veterinari.

Cazul nu ar fi luat amploare dacă medicii nu ar fi făcut o plângere penală mamei pacientei, care a şi adus-o pe aceasta la spital, femeia fiind acuzată că a pus în pericol viaţa altor pacienţi, odata cu introducerea în spital a unui animal de casa.

Mama acesteia se apară şi spune că fiica ei este o fiinţă umană, dar nu a putut sa probeze în nici un fel propriile declaraţii.

Tânăra mamă a născut un pui de doua kilograme căruia zoologi încearcă să-i găsească trasabilitatea genetică, pentru a afla din ce specie de animale face parte tatăl.

Leave a Reply