Papa Benedict şi-a suspendat contul de pe LinkedIn

papa-benedict-linkedin-cont-business-contacteAcesta a dorit să-i transmită toate contactele de business noului Suveran Pontif, Papa Francis.

Vatican, Roma. În urmă cu puţin timp în urmă cele 1,2 miliarde de catolici din întreaga lume, care aveau legături pe LinkedIn cu fostul Papă, Benedict, au putut observa că acesta a predat toate contactele de business înlocuitorului său.

Decizia îl pune pe Benedict într-o situaţie cel puţin delicată deoarece acum, fără nici un contact serios de business, nu va putea să-şi găsească de lucru, decât poate vreun job prost plătit la vreun restaurant de mâna a doua de la periferia Romei.

Fostul Papă nu a dorit să faca nici un comentariu, dar vă putem cita ultimul mesaj de pe LinkedIn transmis prietenilor săi de credinţă:

“Dragii mei, începând cu data de 28 Feb 2013 am decis să urmez o altă cale în cariera mea profesională. Cei opt ani petrecuţi la conducerea acestei frumoase companii multinaţionale, mi-au adus satisfacţii enorme şi îmi vor lăsa numai amintiri plăcute.

P.S. Am păstrat numarul de telefon la care mă puteaţi găsi până acum, iar noul meu mail este benedict_zero_pope@yahoo.it”

Leave a Reply