Primul faliment în FarmVille îl face pe un caracalean să se sinucidă

farmville-farm-bankruptcy-falimentDeşi totul părea un simplu joc, se pare că băncile implicate în acest proiect îşi iau treaba în serios şi încep să vândă fermele care nu mai pot plăti ratele.

Caracal, România. Un bărbat în vârstă de 45 de ani s-a sinucis acum două săptămâni datorită presiunilor pe care BCR, sucursala Caracal, le-a făcut asupra sa pentru a intra în posesia fermei pe care acesta a costruit-o în jocul FarmVille.

Familia acestuia a declarat că datorită condiţiilor economice negative, care au afectat şi celebrul joc online, acesta nu a mai putut să-şi păatească ratele virtuale către banca BCR, de unde a luat creditul virtual şi a decis să îşi ia viaţa reală cu o funie reală.

Momentan toate animalele de la fermă au fost preluate de serviciul de protecţie a animalelor virtuale ale serverului şi vor fi vândute la randul lor celorlalţi utilizatori, pentru recuperarea unei parţi din suma âmprumutata de la BCR.

La adresa fermei din joc au început să sosească utilizatori pentru a depune buchete de flori şi a lăsa mesaje de condoleanţe.

Leave a Reply