Primul hotel cu cameriste-prostituate construit de Dominique Strauss-Kahn

dsk-prostituate-cameristeFostul şef al FMI a declarat că doreşte ca nici un alt obsedat sexual să mai treacă prin ce a trecut el.

Paris, Franta. Dominique Strauss-Kahn, fostul şef al Fondului Monetar Internaţional a declarat că va finanţa construcţia unui lanţ de hoteluri de lux în care cameristele vor fi prostituate de top şi care, în cazul unui atac sexual, vor trebui doar să factureze serviciul pe camera unde a avut loc acest atac şi nu să sune la poliţie pentru a raporta cazul.

Primul hotel va fi deschis la New York, chiar lângă hotelul de unde anul trecut DSK a fost ridicat pentru interogări în celebrul caz de asalt sexual.

La conferinţa de presă el a declarat: “Trebuie ca oamenii cu bani şi putere să fie protejaţi în faţa unor astfel de cameriste pudice, care lucrează în hoteluri mari şi care nu doresc să ofere servicii de calitate oricărui client plătitor. Misiunea oricărui hotel este să satisfacă dorinţele clienţilor lui şi noul nostru lanţ hotelier va face exact asta, fără sa fie nevoie de intervenţia poliţiei sau a procurorilor.”

Leave a Reply