Restaurantul “La Cocoşatul” câştigă prima licitaţie de catering organizată de NASA

restaurantul-cocosatul-castiga-licitatie-nasa-mici-warningPatronul celebrului restaurant spune că rezultatul este încununarea unei munci de ani de zile pentru perfecţionarea produselor sale.

Bucureşti, Romania. Celebrul restaurant din zona Băneasa, şi-a anunţat astăzi clienţii şi fanii că a reuşit să câştige prima licitaţie de catering organizată de NASA, pentru masa astronauţilor de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Deşi restaurantul a participat la licitaţie cu patru produse: mici, cartofi prăjiţi de casă de la pungă, murături şi chifle-cărămidă, doar micii au fost aleşi de specialiştii NASA să facă parte din viitoarele meniuri ale astronauţilor americani.

Cantităţile pe care cei de la Cocoşatul vor trebui să le livreze săptămânal nu sunt foarte mari, dar preţul de 22000 USD pentru fiecare mic, va aduce o grămadă de bani proprietarilor.

Deşi restaurantul insistă ca NASA să instaleze un gratar la bordul Staţiei Spaţiale, pentru ca micii să aibe un gust deosebit, NASA refuză din motive de siguranţă, astfel că toate produsele vor trebui gătite pe Pamânt şi trimise pentru consum pe orbită.

Pentru a preîntâmpina orice problemă legată de miros, NASA a dezvoltat o substanţa miraculoasă care va elimina orice odoruri neplăcute dupa consumul micilor, fără să fie alterat în vreun fel gustul acestora.

Leave a Reply