Scamele din buric dispar odată cu accentuarea fenomenului încalzirii globale

scame-buricFenomenul dispariţiei scamelor a luat amploare în ultimii 15 ani, iar persoanele cele mai afectate sunt copiii şi bătrânii.

Petroşani, România. Un studiu recent, făcut public de un grup de cercetători români relevă faptul că în maxim 20 de ani aglomerările de scame din buricul fiecăruia dintre noi vor dispărea complet.

Acest fenomen, care nu s-a mai întâmplat niciodată de la apariţia speciei umane, are loc odată cu creşterea temperaturilor medii pe întreg mapamondul. Există deja state unde celebrele scame au dispărut complet, iar ultimele zone afectate de acest fenomen devastator vor fi ţările nordice şi localităţile de la altitudini înalte.

Fenomenul este simplu: odată cu creşterea temperaturilor, transpiraţia fiecaruia din noi va opri pe piele aceste scame minuscule şi nu vor mai ajunge la locul obişnuit pentru a putea fi aruncate sau colectate.

Tot transpiraţia mai abundentă va duce în următorii o sută de ani la dipariţia urdorilor de la ochi, cu care fiecare din noi se trezeşte în fiecare dimineaţă.

Leave a Reply