Secretul primei femei care devine şef al Serviciului Secret american: este bărbat

Julia-Pierson-secret-service-obamaSe pare că prin această “farsă” serviciul secret american a vrut să  demonstreze că ştie înca să păstreze un secret până şi faţă de şeful lor, preşedintele Americii, Barack Obama.

Washington, WS. În urma cu două zile, Barack Obama a numit-o pe Julia Pierson noua şefă a ”Secret Service”, serviciu care se ocupă cu asigurarea siguranţei preşedintelui american.

Totul însa a fost o farsă pe care cei din serviciu secret au vrut să o facă preşedintelui, pentru a-i demonstra că înca ştiu să păstreze un secret, în ciuda scandalurilor care au lovit organizaţia în ultimul timp.

Persoana pe care Obama a numit-o şeful securitaţii personale, nu este de fapt femeie, ci este un bărbat, care a lucrat timp de 25 de ani în cadrul acestui serviciu deghizat în femeie.

Se pare că doar câţiva oameni cunosteau adevărata identitate a femeii, care a ţinut secret acest lucru şi faţă de propria lui soţie.

La aflarea veştii, Barack Obama a hotărât să îl schimbe pe acesta şi să numească o nouă persoană, dar numai după ce va fi consultată de medicul lui personal, pentru a nu mai fi pus în astfel de situaţii penibile pe viitor.

Leave a Reply