Şocant: Jean Michel Jarre decapitat de unul din laserele folosite la concertul de la Paris

jean-michel-jarre-laser-accident-concertSpectatorii au trăit momente de groază, după ce au realizat că ceea ce s-a întâmplat nu a fost un efect special, ci doar o tăietură foarte urâtă.

Paris, Franţa. Celebrul compozitor francez Jean Michel Jarre şi-a pierdut viaţa ieri seară, în timpul concertului susţinut pe celebrul stadion parizian “Stade de France”, în faţa a nu mai puţin de 45.000 de spectatori.

Poliţia a declarat după incident că totul s-a întâmplat foarte repede şi s-a datorat unei supra-alimentări a unuia din laserele folosite de artist în concertele sale.

Unul din colegii de scenă a declarat şocat: “Întotdeauna l-am rugat să-şi protejeze capul asa cum facea şi cu mâinile în momentul în care folosea instrumentele alea nenorocite cu laser. Tot ce am obsevat a fost când raza verde i-a secţionat gâtul şi am auzit uralele spectatorilor, care au crezut iniţial că totul face parte din scenariul concertului.”

În urma acestui accident tragic, reprezentanţii ”Cărţii Recordurilor” s-au autosesizat şi au omologat întâmplarea ca fiind: decapitarea cu cei mai mulţi spectatori din istorie.

Recordul deţinut pană acum era al Iranului, care a reuşit să strângă la o execuţie sumară pe un stadion din Teheran aproximativ 37.000 spectatori.

Leave a Reply