Şocant: şobolanii părăsesc de urgenţă Staţia Spaţială Internaţională

international_space_station_iss_nasa_astronaut_crysisFenomenul îngrijorează specialiştii NASA de la sol, dar îi îngrozeşte pe astronauţii aflaţi la bordul ei.

Staţia Spaţială Internaţională, Orbita Pământului. În urmă cu câteva zile, unul din astronauţii de la bordul SSI a comunicat celor care monitorizează de la sol zborul staţiei că toţi şobolanii prezenţi la bord au început să părăsească staţia din motive necunoscute, lucru care îi îngrijorează foarte mult pe cei aflaţi la bord.

Se ştie că rozătoarele au un obicei sănătos din a prevesti necazurile şi pleacă rapid de pe ambarcaţiunile care se află în pericol, dar este pentru prima oară când acest fenomen apare în spaţiu.

Astronauţii au declarat că fiind vorba de nişte astro-şobolani aceştia sunt foarte inteligenţi şi organizează perfect transporturile către Pământ. Până acum toţi puii şi femelele au fost trimise înapoi pe Terra, urmând ca în urmatoarele zile să plece şobolanii bătrâni şi la sfârşit şobolanii maturi.

Deşi astronauţii americani cer NASA să trimită de urgenţă o misiune de salvare, Organizaţia Spaţială Americană  încearcă să-i liniştească asiguraându-i că toată aparatura de la bord funcţionează perfect şi că nu sunt motive de îngrijorare.

Cu toate acestea astronauţii au intrat pentru prima oară în istoria cuceririi spaţiului în grevă şi ameninţă cu distrugerea staţiei daca nu sunt readuşi pe Pământ.

Leave a Reply