Stephen Howking – geniul care l-a înfruntat pe Dumnezeu şi a pierdut, aşa cum se şi vede

stephen-howking-lupta-dumnezeu-universuri-paraleleFizicianul se apără şi declară că lupta nu este terminată şi că mai are multe surprize pentru Dumnezeu.

Cambridge, Marea Britanie. Celebrul cercetător Stephen Howking a dezvăluit publicului că deşi pare înfrânt în lupta lui cu Dumnezeu, aceasta este departe de a se fi încheiat.

Totul a început în tinereţea fizicianului, când acesta a decis să-l înfrunte pe Dumnezeu cu teoriile lui despre lume şi spaţiu. La scurt timp, Dumnezeu a emis la rândul lui câteva teorii în legătură cu sănătatea fiyicianului, lucru care l-a ţintuit pe acesta în scaunul cu rotile.

Deşi familia omului de ştiinţă îl imploră în fiecare zi să renunţe la cercetările sale, pentru a se împăca în cele din urma cu Atotputernicul şi a avea o viaţă normală de acum înainte, Stephen este de neoprit.

Acesta încearcă să câştige lupta folosindu-se de teorii cu privire la existenţa mai multor universuri paralele, universuri în care, spune acesta, Dumnezeu nu mai este la el acasă şi poate fi combătut mai uşor.

Medicii profesorului Howking l-au somat să înceteze cearta, spunând că Dumnezeu strânge în fiecare zi câte puţin şurubul şi că fizicianul nu prea mai are timp.

Leave a Reply