Tefal lansează o tigaie aniversară pentru căldărari

tefal-caldarari-aniversaraProdusul beneficiază de o tehnologie avansată şi nu necesită spălare, aşa cum mulţi din consumatori erau obişnuiţi.

Bucuresti, Romania. Compania Tefal, liderul mondial în tigăi de gătit, a lansat în România un produs aniversar, cu ocazia sărbătoririi a 500 de ani de la fabricarea primei tigăi fără aderenţă, de către căldărarii stabiliţi pe meleagurile noastre.

Tigaia care poartă numele “CăldărSpot” are încorporate câteva din ultimele tehnologii în domeniu: suprafaţă non-aderentă pentru cârnaţi şi jumări, indicator “Fierbinţeală” cu mesaj audio în româneşte: “Vezi fă că scoate fum!” şi mâner ergonomic îmbrăcat în lavetă de spălat vase, pentru o mânuire perfecta.

Compania Tefal a ales să lanseze acest produs în ţara noastră, în special datorită succesului pe care tigăile comercializate aici le-au avut de-a lungul timpului. Unul din factorii acestui succes a fost preţul mâncării şi nivelul sărăciei, care au făcut ca alimentele să adere cât mai puţin de orice suprafaţa de gătit.

Leave a Reply