Tentativă eşuată de suicid la staţia Eroilor

subway-suicideO batrână care s-a aruncat pe linia de metrou, a aşteptat în zadar sosirea acestuia pentru 45 de minute, deoarece trenul fusese implicat în alta sinucidere în staţia Izvor.

Bucureşti, România. Astăzi dimineaţă, o bătrână în vârstă de 76 de ani din Drumul Taberei, a încercat să se sinucidă în una din staţiile de metrou ale oraşului. Trecătorii au putut vedea o siluetă care s-a întins pe liniile de metrou, in asteptarea următorului tren.

Spre uimirea tuturor nici un alt metrou nu a sosit în staţie timp de 45 de minute şi femeia s-a văzut nevoită să se ridice şi să părăsească staţia. Se pare ca metroul care ar fi trebuit să o ucidă fusese implicat în altă tentativă de suicid, de data asta reuşită, în staţia Izvor.

Conducerea Metrorex a deschis o linie fierbinte pentru sinucigaşi, unde aceştia pot să-şi programeze, ajutaţi fiind de un consilier al metroului, momentul şi staţia în care doresc să îşi ia viaţa. Sefii metroului bucureştean doresc ca astfel să poată gestiona mult mai bine întârzierile garniturilor, programând în mod eficient toate aceste evenimente nedorite dar utile.

Leave a Reply