Ţociu şi Palade vor prezenta următoarea gală a premiilor Oscar

Billy CrystalCelebrii comici au semnat un contract de şapte cifre şi asigură publicul că show-ul va fi de neuitat.

Hollywood, California. Academia Americană de Film, organizatoarea galei premiilor Oscar a anunţat astăzi că a semnat un contract cu celebrii comedianţi români, Ţociu şi Palade, pentru ca aceştia să prezinte următoarele oscaruri în 2014.

Este pentru prima oara în istoria cinematografiei şi umorului românesc, când un grup de comedianţi ajunge să prezinte cele mai aşteptate premii cinematografice din lume.

Contactaţi de redacţia noastra cei doi mari comici nu au dorit să facă precizări cu privire la valoarea contractului, dar au dorit să amintească faptul că masa şi băutura sunt incluse în pachetul obţinut, ceea ce nu prea se întâmplă pe meleaguri autohtone.

Billy Cristal, unul din personalităţile care au prezentat de-a lungul timpului această gală, a declarat că este timpul ca publicul să aibă parte de un alt tip de umor, mult mai fin şi mai erudit, lucru care cu siguranţă se va întâmpla în 2014.

Comedianţii români au propus Academiei Americane de Film un barter pentru a permite companiei Robingo să fie prezentă la eveniment dar au fost refuzaţi zgomotos.

Leave a Reply