Traian Băsescu a prezentat propriul avion ”Air Force One”

avionul-prezidential-traian-basescu-cotroceniImaginile au fost luate în urmă cu câteva minute de pe aeroportul Henri Coandă

Bucureşti, România. Palatul Cotroceni a pus la dispoziţia presei internaţionale câteva imagini cu noul avion “Air Force One” pe care Preşedintele Traian Băsescu îl va avea la dispoziţie de acum înainte.

Avionul a fost realizat în totalitate în uzinele din România şi dispune de câteva tehnologii de ultimă oră: nu poate fi atacat în aer datorită faptului că momentan nu există destul kerosen pentru alimentarea lui iar fuselajul a fost acoperit cu un strat de vopsea specială, care îl face nedetectabil de radarele inamice pentru că îl vor confunda cu un balon de agrement foarte colorat.

Momentan avionul este folosit zilnic de preşedinte în deplasările sale prin capitala ţării, fiind tras de o maşină de mare tonaj.

Desenele de pe “Air Foce One” reprezintă caţiva mari lideri ai României: Victor Ponta (mijloc) şi Crin Antonescu (dreapta). Deşi mai există o a treia persoană în partea stângă, încă nu am reuşit să o identificăm si credem că de fapt acela este doar un şarpe zâmbăreţ.

Leave a Reply