Un ardelean a refuzat câstigul de 2,3 milioane euro de la LOTO pentru că banii nu erau puşi cap la cap

ardelean-refuza-premiul-loteriei-romane-pentru-ca-banii-nu-erau-pusi-cap-la-capBărbatul spune că a trebuit să renunţe la acest premiu datorită faptului că i-ar fi luat o veşnicie să aranjeze banii pentru a-i depune la bancă.

Cluj, România. Un bărbat în vârstă de 56 de ani, Florin Cuşer, a refuzat în urmă cu câteva zile, premiul cel mare al Loteriei Române dintr-un motiv cât se poate de bun.

În momentul în care acesta s-a prezentat la sediul Loteriei pentru ridicarea banilor, reprezentanţii acesteia i-au oferit suma câştigată în bancnote care nu erau aşezate cap la cap, iar câstigătorul a refuzat să mai primească premiul.

Deşi la început totul părea o neînţelegere, se pare că strategia Loteriei Române este una de succes, aceştia oferind de fiecare dată câştigătorilor din Ardeal banii în acest fel, ştiind că acestora le va lua o viaţă de om să aranjeze banii cap la cap şi vor trebui să refuze premiul. Din declaraţiile managerilor loteriei, până acum au reuşit să “convingă” în acest mod peste 18 câştigători in ultimii 20 de ani, reuşind să facă o economie de circa 34 milioane euro.

Leave a Reply