Uzina Turbomecanica va efectua doritorilor proceduri de mărire a penisului

MARIRE-PENIS-TRATAMENT-TURBOMECANICAUzina a început deja o campanie publicitară pe toate site-urile cu conţinut pentru adulţi.

Bucureşti, România. Celebra uzină din industria grea a anunţat că începând de anul acesta va putea ajuta cu tratamente speciale persoanele nemulţumite de mărimea propriului penis, iar costul unei astfel de proceduri este unul infim comparativ cu cele de la clinicile specializate din occident.

Maiştrii din cadrul uzinei declară că până acum au putut trata circa 40 de persoane pentru a testa angrenajul şi că rezultatele sunt excepţionale, mulţi pacienţi revenind în hală pentru reducerea marimii, datorită problemelor apărute în cuplu.

Deşi reprezentanţii uzinei nu au dorit să ne dezvăluie secretele din spatele acestui nou tratament, jurnaliştii noştri au putut face rost de schema mecanismului implantat tuturor pacienţilor trataţi până acum.

5 Comments

  • Asa e ! E f…re !!! Eu mi-am alez modelul turbo pe gaz, ca e mai economica. Mai ales ca merge excelent cu biogaz, care, acum in post e cand vrea fasolea mea. Mi-as mai monta una la spate pentru menage a trois – miscari de translatie …
    Va tin la curent .. Hi Hi !!

Leave a Reply