Vara aceasta în sectorul cinci al capitalei vor fi folosite vidanje pentru alimentarea cu apa a populaţiei

vidanje-apa-sector-cinci-vangheliePrimarul acestui sector a declarat că acestea vor fi curăţate înainte de fiecare utilizare.

Cartierul Rahova, România. Primăria Sectorului 5 a anunţat un proiect pilot prin care, în perioadele caniculare, cetăţenii vor primi apă rece la fiecare colţ de stradă din vidanjele pe care în extra sezon primăria le foloseşte şi în alte scopuri.

Deşi măsura nu este foarte bine primită de cetăţeni, primarul Vanghelie declară că toate maşinile vor fi spălate foarte bine, şi pentru a demonstra că nu va exista nici o problemă, a şi gustat din apa uneia din vidanje.

Acesta a declarat la scurt timp: “Aşa cum vedeţi este bună, are un gust puţin mai sărat decât apa Dorna, dar o să vorbesc cu tehnicienii de pe vidanje să scadă conţinutul de săruri, pentru a avea un gust cât mai placut.”

Cand a fost rugat să încerce şi apa din celelalte 14 vidanje, acesta a refuzat, declarând că a fost operat recent de pietre la creier şi că medicii i-au interzis să bea apă cu conţinut mare de rahaţi.

Leave a Reply