86% din imprimantele 3D achiziţionate sunt folosite pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale

imprimanta_3dProducătorii somează utilizatorii acestora să folosească imprimantele în scopuri mult mai nobile cum ar fi: proiecte artistice, ştiinţifice sau educative.

Tokyo, Japonia. O statistica a celor mai mari producători de imprimante 3D din lume arată un fapt îngrijorător: 86% din imprimantele 3D achiziţionate în ultima jumătate de an sunt folosite exclusiv pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale a utilizatorilor.

Unul din creatorii acestei tehnologii noi pe piaţă s-a declarat consternat: “Sunt oripilat de modul în care este folosită această tehnologie minunată, după atâta efort făcut de oamenii de ştiinţă pentru a o pune la dispoziţia publicului la un preţ acceptabil. Trebuie să recunosc că nu m-am aşteptat deloc la aşa o lipsă de respect pentru munca a mii de oameni.”

Consumatorii sunt în schimb extaziaţi de capabilităţile tehnologiei iar majoritatea bărbaţilor declară că viaţa de cuplu s-a îmbunătăţit dramatic şi că acum orice problemă de mărime poate fi rezolvată cu o simplă apăsare a butonului “Print”.

Leave a Reply