Accident de bărbierit după ce a folosit o baterie supraîncărcată

accident_barbierit_baterieSpecialiştii au avertizat în nenumărate rânduri că acumulatorii supraîncărcaţi pot produce astfel de tragedii.

Sao Paolo, Brazilia. Un bărbat în vârstă de 38 de ani s-a prezentat de urgenţă la un spital din apropierea domiciliului, după ce a suferit un accident mai puţin obişnuit.

În dimineaţa în care a avut loc accidentul, bărbatul mărturiseşte că şi-ar fi pus la încărcat acumulatorii pe care îi foloseşte în maşina de ras electrică şi că i-ar fi lăsat la încărcat mai mult decât era necesar.

El povesteşte cum a avut loc întâmplarea: “Totul s-a petrecut aşa de repede! Am simţit că este ceva în neregulă încă de când am dat drumul la aparatul de ras şi din prima secundă nu mi-am mai putut simţi buzele. Până să ridic privirea spre oglindă, aparatul de ras terminase epilarea întregii feţe. Nu am mai putut decât să mă dau cu puţin after shave pentru a nu avea pielea iritata şi m-am deplasat de urgenţă la spitalul în care m-aţi găsit.”

Specialiştii electronişti recomandă consumatorilor să evite aparatele de bărbierit care folosesc acumulatori  şi să schimbe aceste aparate cu unele pe baterii normale sau care se conectează la priză.

Leave a Reply