Au fost lansaţi noii plasturi pentru dureri de spate

dureri_spate_plastureTratamentul revoluţionar se pare că rezolvă două probleme în acelaşi timp: durerile de spate şi teama de paienjeni.

Melbourne, Australia. Un biolog în vârsta de 45 de ani a pus la punct un tratament revoluţionar care tratează orice fel de dureri de spate.

Acesta a lansat un plasture viu, care odată aplicat, anihilează durerile de spate dar şi pe cele menstruale, în cazul femeilor. Plasturele eliberează constant o substanţă care amorţeşte spatele şi picioarele utilizatorului, dar care îi permite în acelaşi timp să efectueze activitaţile curente obişnuite.

Tratamentul este indicat în special în cazul persoanelor care suferă de arahnofobie, care pot scăpa într-un timp record de acest sindrom.

Plasturele are o durată de viaţă mare, de circa 24 de luni. Singurul inconvenient este faptul că plasturele trebuie protejat în momentul în care utilizatorul intră la duş, deoarece acesta nu suportă apa şi se va dezlipi de pe spatele purtătorului, spre disperarea membrilor familiei acestuia.

Leave a Reply