Avertizare: sexul în spaţiu poate duce la sarcini extra-orbitale

sexul_spatiu_sarcinaTeoria a fost lansată de un cercetator din China şi atrage atenţia cu privire la pericolele la care se expun astronautele care doresc să procreeze în spaţiu.

Beijing, China. Un fost astronaut chinez, Jing Haipeng,  a lansat o teorie care a bulversat lumea ştiinţifică mondială. Acesta declară că a putut observa în cadrul experimentelor pe care le-a făcut pe Staţia Orbitală Internaţională un fenomen straniu, apărut la mamiferele de mici dimensiuni pe care le studia.

Toate exemplarele care au rămas gestante în perioada în care se aflau pe staţie, au dezvoltat ceea ce cercetătorul a numit “sarcină extra-orbitală”.

Pe scurt, embrionul nu se mai dezvoltă în pântecul mamei şi gravitează în jurul acesteia până la vârsta la care trebuie să se nască, moment în care cordonul ombilical se rupe şi fătul devine autonom.

Cercetătorul spune că puii care se nasc în spaţiu sunt mult mai independenţi decât cei care se dezvoltă pe Pământ şi acesta doreşte să conducă un prim experiment cu o astronaută pe care s-a şi oferit să o fecundeze.

Leave a Reply