Ayman al-Zawahiri către atacatorii de la Boston: Nu ne mai luaţi joburile!

Ayman_al_ZawahiriŞeful organizaţiei teroriste a făcut un apel disperat către toţi dezaxaţii din lume să înceteze aceste atacuri fără sens.

Karachi, Pakistan. Liderul pe perioadă determinată a organizaţiei teroriste al-Qaeda, a transmis un apel prin intermediul postului arab de televiziune Aljazeera, tuturor celor care doresc să comită atacuri asemănătoare celui din Boston, să înceteze aceste activităţi de urgenţă.

Acesta a declarat: “Aceste atacuri trebuie să înceteze şi îi rugăm pe toţi cei care au planuri în acest sens să se oprească. Acestea sunt joburile noastre şi nu vom permite nimănui să ni le ia. În cel mai bun caz, orice doritor va trebui să se afilieze la reţeaua noastră teroristă şi să continue atacurile sub culorile drapelului nostru. Este inadmisibil ca la un astfel de atac numarul victimelor sa fie atât de mic. Este ca şi cum te-ai duce la McDonald şi ai mânca doar trei cartofi din porţia comandată.”

Liderul a pus la dispoziţia doritorilor un număr de telefon şi o adresă de mail unde orice atacator amator, în spacial cei cu probleme psihice, poate să afle mai multe informaţii cu privire la modalităţile prin care se poate afilia acestei reţele.

Este bine de ştiut că momentan există şi o ofertă promoţională de afiliere denumită: “Body parts back guarantee!” destinat atentatorilor sinucigaşi.

Leave a Reply