Bank of Cyprus România lansează noile carduri cu CIP – Cirip

banca_ciprului_cardDeşi a fost închisă acum o săptămână, cardurile cu acest nou cip vor mai emite triluri posesorilor pentru încă şase luni de zile.

Bucureşti România. Una din băncile falimentare din România, Bank of Cyprus, şi-a informat clienţii că va înlocui actualele carduri de debit şi credit cu un nou tip de card, care va beneficia de tehnologia CIP-Cirip.

Aceasta tehnologie, nouă pe piaţa din România a fost implementată în câteva ţări care au trecut prin crize economice cum ar fi Grecia, Portugalia şi Irlanda. Tot ce trebuie să ştie clienţii este că pentru minim şase luni de zile aceştia nu vor mai putea să facă nici un fel de retrageri de la bancomatele băncii, dar în schimb, cipurile cardurilor vor emite sunete voioase cu care să îşi încânte posesorii.

Există şi o aplicaţie online de unde posesorii de carduri pot să descarce pe carduri, bineînţeles contra cost, melodii din topurile interne şi internaţionale.

Deşi par inofensive, cipurile au obiceiul să ciupească şi de aceea posesorii sunt sfătuiţi să nu le ţină în buzunarele pantalonilor, pentru a evita orice neplăceri.

Leave a Reply