Cătălin Botezatu: “Elena Ceauşescu a fost amanta mea şi nu pot să mi-o scot din minte!”

bote_elena_ceausescuCel mai râvnit bărbat din Univers face o dezvăluire şocantă, atît pentru părinţii lui cât şi pentru istorici.

Bucureşti, România. Celebrul Cătălin Botezatu, care se autointitulează “cadoul lui Dumnezeu pentru femeile din România”, uluieşte presa mondenă cu o declaraţie şoc, despre o presupusă relaţie pe care a avut-o în tinereţe cu Elena Ceauşescu.

Acesta declară: “De când eram mic arătam foarte bine şi eram dorit de toate nomenclaturistele vremii. Faima mea a ajuns în cele din urmă şi la urechile soţiei lui Nicolae Ceauşescu, care a dorit să aibe o relaţie de amiciţie cu mine, relaţie care s-a transformat într-una pasională la foarte scurt timp.”

Intrebat de presă cum era Elena Ceauşescu în pat, acesta a continuat: “Elena era o femeie deosebită, care ştia ce vrea atât în viaţa publică şi politică, cât şi în propriul dormitor. Daca ar trebui să caracterizez tipul de relaţie amoroasă pe care am avut-o cu ea aş folosi termenul: luptă de clasă. Era, cum să zic, un diavol dar şi o sfântă în acelaşi timp şi tot ce am învăţat despre sex a fost doar de la ea. La început am făcut-o pentru mâncare, băutură şi ţigări, dar după aceea chiar am iubit-o sincer pe acea fiinţă gingaşă. Ar fi trebuit să fiu lângă ea în faţa plutonului de execuţie, dar soarta nu a dorit să murim împreună şi astfel sunt blestemat să trăiesc o viaţă stearpă cu de-al de Drăguşanu sau fel de fel de curve ieftine în aşteptarea momentului când o voi revedea din nou pe cea care era menită să-mi fie pereche.”

 

Leave a Reply