Cel mai sărac miliardar descoperit în America de Sud

sarac_miliardar_ascunsAcesta se ascundea de circa cinci ani în Brazilia şi nu dorea să fie găsit de presa de scandal de peste ocean.

Caceres, Brazilia. În urma cu câteva zile, un grup de ziarişti de la unul din tabloidele importante din Statele Unite a luat urma celui mai sărac miliardar din lume.

Este vorba de Brian Ferig, de origine americană, care are o avere estimata la circa 1.000.000.000,034 USD şi care se refugiase în această ţară de mai mulţi ani, din cauza ruşinii de a fi cel mai sărac miliardar al planetei.

Acesta nu a dorit să fie intervievat, dar a declarat ziariştilor că ar dori să rămâna în Brazilia şi să nu se mai întoarcă niciodată în Statele Unite, unde ar fi hărţuit în permanenţă şi batjocorit de ceilalţi miliardari americani mai înstăriţi.

La aflarea acestei veşti, unul din cei mai bogaţi oameni din lume, Bill Gates, a deschis un fond special pentru acesta, în care ceilalţi bogaţi ai planetei şi nu numai, să poată depune sume de bani pentru a-l scoate pe acesta din situaţia delicată în care se află.

Leave a Reply