Compania American Airlines va favoriza pasagerii care nu vor aduce nimic cu ei în avion

american_airlines_companieCompania a decis să schimbe puţin regulile de călătorie iar cei mai avantajaţi vor fi nudiştii.

New York, Statele Unite. Din ce în ce mai multe companii aeriene se confruntă cu un fenomen îngrijorător, care nu face decât să crească costurile de transport şi bineînţeles să scadă profiturile acesteia.

În ultimii 10 ani  tot mai mulţi pasageri preferă să aduca în cabina avionului valize de mici dimensiuni, pentru a nu fi nevoiţi să plătească sume importante de bani pentru bagajele lăsate la cală.

Astfel, fiecare zbor se confruntă cu serioase probleme de spaţiu în cabină, iar campania mai sus menţionată a decis să stopeze fenomenul acordând condiţii de zbor avantajoase celor care nu mai aduc nimic la bordul aeronavei şi preferă să călătorească fără nici un fel de bagaj sau haine.

Finanţiştii companiei au putut calcula că un pasager fără haine aduce o economie companiei de circa 23 dolari pentru fiecare zbor intern. În acest scop vor fi create trei clase da călătorie: business, economic şi zero.

Pasagerii care vor alege să călătorească în acest mod mai puţin obişnuit, vor beneficia de îmbarcare prioritară, excursii în cabina piloţilor, dar în schimb cafeaua şi ceaiul vor fi servite la temperatura camerei, pentru a evita orice accident nefericit.

Leave a Reply