Din prostie oraşul Caracal s-a înfrăţit cu oraşul Corleone

caracal_corleoneDeşi iniţial această decizie a fost salutată de către toţi locuitorii din Caracal, aceştia se văd acum nevoiţi să se prezinte lunar în faţa consiliului mafiei italiene pentru prelungirea vizei de şedere în oraşul în care locuiesc.

Caracal, România. În urma cu două luni de zile primăria din Caracal anunţase că a finalizat toate procedurile prin care oraşul Caracal se va înfrăţi cu oraşul sicilian Corleone.

Daca la început totul părea o idee bună, lucrurile au luat o întorsătură neasteptată pentru caracaleni, deoarece conducerea mafiei italiene, temuta Cosa Nostra, a preluat frâiele primăriei din oraşul doljean, iar acum fiecare cetăţean trebuie să se prezinte lunar în faţa consiliului don-ilor mafiei, pentru orice fel de cerere pe care o au.

Adiţional, şederea în Caracal trebuie prelungită lunar, bineînţeles după plata unei taxe de şedere şi după ce fiecare cetăţean sărută inelul don-ului responsabil cu evidenţa populaţiei.

Partea bună pentru caracaleni este că fiecare locuitor poate accesa credite preferenţiale pentru nevoi personale, cu dobânzi foarte bune, între 2300% si 15000%, iar asigurarea de viaţă nu este obligatorie datorită riscului crescut de accidente care pot avea loc chiar în propria locuinţă.

Leave a Reply